Dobré vedieť

Viete, koľko vody v domácnosti spotrebujete pri bežných činnostiach?

Vstúpite do kúpeľne, otočíte kohútikom a začne tiecť voda. Zamysleli ste sa však niekedy nad tým, aká je v skutočnosti vaša denná spotreba vody?

Podľa čoho si vybrať zariadenie na ohrev teplej vody plynom? Radí odborník z Immergas

Ako si správne vybrať zariadenie na ohrev vody, aká je jeho návratnosť a prečo sa stále oplatí kúriť plynom? Na tieto a ďalšie otázky nám dal odpovede servisno-technický manažér Immergas Ing. Marián Kováč.

Ovládanie kúrenia na diaľku: Ako funguje a aké sú jeho výhody?

Chceli by ste sa z práce vrátiť do ideálne vykúreného bytu či domu alebo mať možnosť vypnúť kúrenie na diaľku? Mobilná aplikácia DOMINUS vám umožní diaľkovo ovládať kotly Immergas a postará sa tak o ešte väčší komfort bývania.

Teplo prospieva medziľudským vzťahom a zvyšuje produktivitu

Vedeli ste, že spojenia ako teplo domova, hrejivý dotyk či medziľudské teplo nie sú len peknými frázami? Majú základ v našej psychike i pozitívnych vplyvoch fyzického tepla na našu psychiku. Dokazuje to štúdia uverejnená v magazíne Science.

Vytvorte si teplo domova: 4 tipy pre šťastnú domácnosť.

Teplo domova dokáže vyčariť úsmev na tvári a navodiť pocit bezpečia a uvoľnenia. Ale vedeli ste, že vytvorenie tepla vo vašom domove môže mať aj pozitívne účinky na fyzické a duševné zdravie?

Radosť z tepla do vašej schránky

Prihláste sa na odber newslettra a my vás zahrejeme užitočnými informáciami.

  • Rady o servise a výmene kotla
  • Nové modely v ponuke 
  • Aktuality o zelenom kúrení